Plastoform ramen

Het sloveense Plastoform heeft een brede specialisatie in caravan ramen waar ze deel uitmaken van een veel breder assortiment wat Plastoform fabriceert. Binnen Plastoform wordt gewerkt met verschillende toepassingen van thermoplasten. Deze kunststoffen dienen ook als basismateriaal voor de ontwikkeling van de recreatieve voertuigramen die wij bij Willemsen Caravan & Camper Parts B.V. aanbieden.
Image
Image
Innovatief en flexibel
Plastoform is een innovatieve partij als het gaat om de mogelijkheden met betrekking tot de ramen in de caravan en camper industrie. Toch heeft de fabrikant de mogelijkheid om oudere caravanramen te ontwikkelen. Daarmee kunt u de levensduur van uw oudere wagen verhogen.

Binnen de innovatieve kwaliteit van het bedrijf loopt Plastoform vooral voorop bij de zogenaamde dubbelgevormde caravan ramen. Deze ramen zorgen ervoor dat het mogelijk is om een substantieel vlak kozijn te realiseren. Daarnaast is de sloveense onderneming ook toonaangevend in het ontwikkelen van gebruikersdeuren voor caravans en campers.

Caravanmerken met Plastoform ramen
De meeste bedrijven produceren ramen die geschikt zijn voor bepaalde merken caravans en campers. Hierbij bedient Polyplastic een zeer breed scala aan merken, Plastoform is een bescheidener bedrijf als het gaat om het aantal caravanmerken. Hieronder vindt u een aantal van deze voorbeelden:
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Heeft u een caravan of camper raam nodig? Bestel deze ramen voor uw caravan of camper bij Willemsen Caravan & Camper Parts B.V.

Willemsen Caravan & Camper Parts B.V. biedt een breed scala aan caravan en camper ramen aan. Binnen het bedrijf zijn er meer dan 16.000 ramen op voorraad. Zo kunnen wij u snel aan het juiste raam voor uw camper of caravan helpen. Naast de ramen Plastoform kunnen wij u ook helpen met de ramen van Polyplastic, Dometic en Parapress. Neem contact met ons op als u een raam nodig heeft voor uw caravan of camper. Wij helpen u graag!
Image
Image
Image
Image