Hobby caravan ramen

Jaarlijks verlaten ongeveer 14.000 caravans de montagelijnen van de fabriek van Hobby. Gereed voor een heerlijke vakantie. Een van de krachten van Hobby is dat ze een van de grootste caravanfabrikanten in Europa zijn. Zo is het marktaandeel van Hobby in Duitsland zo’n 25%. Heeft u een caravan van het merk Hobby, dan kan het altijd gebeuren dat een van uw ramen onverwachts moet worden vervangen. Bij Willemsen Caravan & Camper Parts B.V. kunnen wij u helpen als u een raam moet vervangen, zodat u veilig weer op vakantie kunt gaan.
Image
Het juiste frame voor uw camper 

Bij Willemsen Caravan & Camper Parts B.V. hebben wij 16.00 ramen op voorraad. Zo kunnen wij snel het nieuwe raam leveren, zodat u uw kapotte raam kunt vervangen. Voor Hobby caravans en campers heeft jarenlang het Luxemburgse Para Press de ramen geleverd. Para Press produceerde kwaliteitsramen voor caravans. De ramen van Para Press zijn in de standaard Hobby-maten beschikbaar. Heeft u geen Hobby caravan maar een caravan of camper van een ander merk? Zo hebben wij ook caravan en camper ramen van onder andere:
Image
Image
Image
Image

Bestel uw raam

Wilt u zo snel mogelijk een raam opvragen bij Willemsen Caravan en Camper Parts B.V. dan kunt u een vrijblijvende aanvraag doen. Ook voor andere vragen die bij het raam horen zoals montage kan u aan ons stellen. U kunt voor het aanvraagformulier op de onderstaande knop drukken.

Image
Image
Image
Image
Boezemweg 51
2641 KG Pijnacker
Nederland
T: +31 (0)15-3695775 (Optie 1)
IBAN: NL53 RABO 0307 2959 74
BTW nr: NL858666686B01
K.v.K. nr: 71316388

 

Taal keuze