Plastoform ramen

Het Sloveense Plastoform is in veel aspecten gespecialiseerd, zo ook in het ontwikkelen en produceren van caravan- en campermerken. Bij Plastoform wordt er met verschillende toepassingen van thermoplasten gewerkt. De thermoplasten dienen ook als basismateriaal voor de ontwikkeling voor de recreatieve caravan en camper ramen, die wij ook bij Willemsen Caravan & Camper Parts B.V..
Innovatief en flexibel 
Plastoform is een van de meest innovatieve partijen als het gaat om de mogelijkheden met betrekking tot de caravan en camper ramen. Toch kunnen ze bij Plastoform ook oudere caravan ramen ontwikkelen. Daarmee kunt u de levensduur van uw wagen verhogen.

Bij Plastoform lopen zij met hun kwaliteit van de zogenaamde dubbelgevormde caravan ramen. Deze ramen zorgen ervoor dat er een mogelijkheid is om een substantieel vlak kozijn. Daarnaast is Plastoform ook toonaangevend  in het ontwikkelen van gebruikersdeuren voor caravans en campers.


Merken met Plastoform ramen

De meeste fabrikanten produceren ramen die geschikt zijn voor bepaalde merken caravans en campers. Hierbij bedient Polyplastic een zeer breed scala aan merken, Plastoform is een bescheidener bedrijf als het gaat om het aantal caravanmerken. Hieronder vindt u een aantal van deze voorbeelden:

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Wij bij Willemsen Caravan & Camper Parts B.V. bieden een breed scala aan caravan en camper ramen aan. Wij hebben meer dan 16.000 ramen op voorraad. Zo kunnen wij u snel aan het juiste raam voor uw camper of caravan helpen. Bent u eigenaar van een caravan of camper van één van de bovenstaande merken en heeft u daar een raam voor nodig? Vul dan het aanvraagformulier in om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen. Mocht u meer informatie willen voordat u het formulier invult? Wij zijn ook per e-mail en telefonisch bereikbaar om u meer informatie te geven. U kunt voor het aanvraagformulier op de onderstaande knop drukken.
Image
Image
Image
Image
Boezemweg 51
2641 KG Pijnacker
Nederland
T: +31 (0)15-3695775 (Optie 1)
IBAN: NL53 RABO 0307 2959 74
BTW nr: NL858666686B01
K.v.K. nr: 71316388

 

Taal keuze