Bürstner caravan ramen

Bürstner is een internationaal caravanmerk, waarin vooruitgang centraal staat, zonder de traditie uit het oog te verliezen. Deze twee succesfactoren maken van Bürstner een betrouwbare caravanfabrikant. Waar Bürstner in 1958 zijn eerste caravan afrolt, behoren ze nu tot de top van de industrie. Jaarlijks produceren ze ongeveer 3.500 caravans en 4.000 campers. Vooral in de camperindustrie is Bürstner een grote naam.
Image
Grote selectie Bürstner campers  
Bürstner dankt zijn positie in de camperindustrie aan de uitstekende kwaliteit van de campers. Bovendien staat de gebruikerservaring in het woonhuis centraal. Elke vierkante centimeter wordt optimaal benut en voor elke nieuwe camper wordt de beleving van de gebruiker gebruikt om vooruitgang te boeken. Daarnaast heeft Bürstner veel verschillende soorten campers. Zo heeft elke doelgroep een geschikte camper. Ook op het gebied van de caravans heeft de gebruiker een bevredigende keuze.

De keuze van de modellen is echter iets lager dan bij de camper. De behoeften van de klanten schrikken echter niet af, want de beschikbare modellen zijn allemaal caravans met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien zijn er verschillende modellen met voldoende mogelijkheden om de Bürstner caravans te personaliseren. Mocht u een camper of caravan van Bürstner bezitten, kan het zijn dat u ooit één of meerdere ramen moet vervangen. In dit geval kunt u contact opnemen met de dealer of met Willemsen Caravan & Camper Parts B.V.. Bij Willemsen Caravan & Camper Parts B.V. hebben wij ons gespecialiseerd in het vervangen van caravan ramen in de camper. Wij hebben dan ook een groot aantal ramen op voorraad en kunnen u in veel gevallen snel voorzien van het raam die u nodig zou hebben. Voor de Bürstner caravan en campers zijn er twee fabrikanten bij wie wij onze ramen inkopen. Dat zijn Polyplastic en Dometic. Doordat wij ze rechtstreeks van de fabrikant afnemen, kunnen wij u een hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs bieden. Vraag nu een offerte aan voor uw caravan of camper raam van uw caravan of camper.
Image
Image
Image
Image